SIT'IN
Een uitnodigend ervaringsmoment

Voortaan vind je alle info op onze hoofdwebsite van Timotheus-Intuïtie vzw.

SIT'IN

IN JOUW REGIO

Sit'ins vinden plaats over heel Vlaanderen en in Brussel.

Klik op de locatie in de kaart voor alle data

MAAK KENNIS MET DE SIT'IN BEGELEIDERS

 • Leen Verellen
  Over de HOPE-methodiek

  "Ongelooflijk hoe deze methode werkt en hoe fantastisch dat jullie dit met de mensheid delen en ons allen hiervan mee laten genieten!"

  Leen Verellen
  Over de HOPE-methodiek
 • Kaat Desmet
  Over de HOPE-methodiek

  "Het was een vreemde ervaring om op deze manier een cursus te volgen en mee op stap te mogen gaan. Toch vond ik het fijn om deelgenoot te zijn van dit project en jullie ervaringen. Ook voor mij is er heel wat beweging gekomen en is de tocht nog lang niet ten einde."

  Kaat Desmet
  Over de HOPE-methodiek
 • Christine Lenaerts
  Over de HOPE-methodiek

  "Dankzij Hope kom ik op zo een natuurlijke en liefdevolle wijze in contact met onderdrukte stukken van mezelf, dat het geen confrontatie meer is, maar net een opluchting! De heling die ontstaat en het effect daarvan op mijn leven is onvoorstelbaar."

  Christine Lenaerts
  Over de HOPE-methodiek
 • Lieve Noels
  Over de HOPE-methodiek

  "Door de Hope-Intensive sessie, de 21 dagen selfcoaching en de oefeningen die ik nog zelf doe, kan ik meer laten zijn wat er is, zonder in strijd te gaan, te vluchten of te veroordelen. Het heeft me concreet de afgelopen tijd geholpen om wat er aan heftigs op mijn pad kwam, dwars door te gaan op een manier die veel leefbaarder is en me meer bij mezelf houdt."

  Lieve Noels
  Over de HOPE-methodiek
 • Paul Baatsen
  Over de HOPE-methodiek

  “Ik was vanaf het begin verbaasd over deze zeer eenvoudige, toegankelijke, diepgaande methodiek om met bijvoorbeeld emoties om te gaan. Ik heb er zelf héél veel aan gehad omdat het bij mij zeer snel werkte.  Daarom ben ik ook direct de weg gegaan tot Hope-facilitator. Je kunt deze methode inzetten in verschillende werkvelden. Ik wil dit graag proberen in de school waar ik lesgeef.”

  Paul Baatsen
  Over de HOPE-methodiek
 • Karen Van Heuckelom
  Over de HOPE-methodiek

  "Met de HOPE-techniek blijf je niet 'hangen' in taal, maar wordt er aandacht gegeven aan de gewaarwordingen. Het woorden geven aan ervaringen, overtuigingen, emoties, innerlijke dialogen, … leiden vaak tot het vastzetten van dingen. 'Zo is het' … waardoor andere perspectieven vaak niet meer mogelijk zijn. Gewaar worden is in mijn beleving nooit vast. Van een gewaarwording ben ik me bewust omdat ik er aandacht aan schenk. Het  wordt even voorgrond. En na de nodige aandacht, kan het weer opgaan in het grotere; in datgene wat ik ook nog allemaal ben of gewaar ben. Het oordeelloos blijven onderzoeken, vind ik heel waardevol in dit tijdperk, waarin we overspoeld worden met stellingen, meningen, standpunten.

   

  Karen Van Heuckelom
  Over de HOPE-methodiek
 • Jef Verscuren
  Over de HOPE-methodiek

  "Sinds ik Project HOPE leerde kennen, eind augustus 2015, is mijn bedding breder geworden. Hier en daar kalft een oever af. En dat voelt goed aan. Tijdens de Intensive in oktober daagde het bij mij: ongeveinsde aandacht schenken aan de plaats, de vorm, de omvang en de structuur van hetgeen mij dreigt af te sluiten van de totaliteit, werkt enorm helend. Vreemd, want ik ben een man van (veel) woorden. Alles in mij schreeuwt om ‘mijn verhaal’ te doen, terwijl ik nu in de stilte en de leegte mezelf terug kan vinden. En hoe helend is het om samen met anderen die weg te gaan."

  Jef Verscuren
  Over de HOPE-methodiek

HELP ONS EN ANDEREN TE GROEIEN

Doneer

Doneer

Ben je de HOPE-methodiek genegen? Jouw donatie investeren we in de verdere innovatie van ons aanbod.

lees meer  
Partnership

Partnership

Sponsor Project HOPE en word zo partner. Mét voordelen.

lees meer  
HOPE-initiatieven

HOPE-initiatieven

Dien een maatschappelijk project in dat we kunnen steunen. Zieken- en rusthuizen, gevangenissen ...

lees meer  

VOLG ONS

Blijf op de hoogte over het laatste nieuws en updates. Voel je vrij om het mee te verspreiden!

OVER ONS

Project HOPE wenst zoveel mogelijk mensen en groepen te begeleiden bij hun zoektocht naar hun innerlijk rustpunt. De HOPE-methodiek is een nieuwe baanbrekende methode om met je problemen en de uitdagingen in je leven om te gaan. Resultaat: meer geluk, meer genoeglijkheid, meer creativiteit, betere relaties en een evenwichtige leef-werkbalans. Project HOPE is een initiatief van Timotheus-Intuïtie vzw, erkend en gesubsidieerd door de overheid.

Recente Blog-posts


It is overdue for this module! Please purchase a license.

Contactgegevens

Project Hope
Jaak De Boeckstraat 73
2170 Merksem
België

E. info@projecthope.be
T. +32 (0)3 644 06 60