SELFCOACHING
Online begeleidingstraject met nieuw stappen rond de HOPE-methodiek

Vervolg op de Intensive. Dagelijks ontvang je een e-mail, krijg je begeleiding via (live) webinars, en kun je ervaringen delen met de andere deelnemers via Google Community.

Dit is een traject dat je gedurende 21 dagen en 21 minuten per dag, thuis alleen aflegt. Je ontvangt van ons iedere dag een mail die je telkens zal begeleiden om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast openen we een gesloten Google Community voor de deelnemersgroep. Je kan dan, als je dit wenst, aansluiten bij deze groep en je ervaringen uitwisselen en je krijgt via deze weg eventueel de nodige feedback. Naast de startwebinar op de eerste dag is er een ‘live’ webinar waarin je rechtstreeks kan vragen stellen. Deze webinar kun je nadien herbekijken mocht je op dat moment niet vrij zijn.

Belangrijk: de Selfcoaching bouwt verder op de methodiek die je aangereikt krijgt tijdens een Intensive. Je moet die dus eerst volgen vooraleer je voor deze stap kunt inschrijven.

SELFCOACHING

SCHRIJF JE IN VOOR EEN SELFCOACHING

21/03 - Selfcoaching

Datum:21/03
Locatie:Online via e-mail
Begeleiding:Philippe Vandevorst
Prijs:50 euro
 • Leen Verellen
  Over de HOPE-methodiek

  "Ongelooflijk hoe deze methode werkt en hoe fantastisch dat jullie dit met de mensheid delen en ons allen hiervan mee laten genieten!"

  Leen Verellen
  Over de HOPE-methodiek
 • Anne Billen
  Over de Selfcoaching

  "Het was een bijzondere ervaring, deze online verbinding in meerdere betekenissen... Blij en dankbaar met wat ik ontvangen heb. Dat is in de eerste plaats gezelschap op een tocht die tot hiertoe voor mij heel erg privé was."

  Anne Billen
  Over de Selfcoaching
 • Kaat Desmet
  Over de HOPE-methodiek

  "Het was een vreemde ervaring om op deze manier een cursus te volgen en mee op stap te mogen gaan. Toch vond ik het fijn om deelgenoot te zijn van dit project en jullie ervaringen. Ook voor mij is er heel wat beweging gekomen en is de tocht nog lang niet ten einde."

  Kaat Desmet
  Over de HOPE-methodiek
 • Christine Lenaerts
  Over de HOPE-methodiek

  "Dankzij Hope kom ik op zo een natuurlijke en liefdevolle wijze in contact met onderdrukte stukken van mezelf, dat het geen confrontatie meer is, maar net een opluchting! De heling die ontstaat en het effect daarvan op mijn leven is onvoorstelbaar."

  Christine Lenaerts
  Over de HOPE-methodiek
 • Lieve Noels
  Over de HOPE-methodiek

  "Door de Hope-Intensive sessie, de 21 dagen selfcoaching en de oefeningen die ik nog zelf doe, kan ik meer laten zijn wat er is, zonder in strijd te gaan, te vluchten of te veroordelen. Het heeft me concreet de afgelopen tijd geholpen om wat er aan heftigs op mijn pad kwam, dwars door te gaan op een manier die veel leefbaarder is en me meer bij mezelf houdt."

  Lieve Noels
  Over de HOPE-methodiek
 • Paul Baatsen
  Over de HOPE-methodiek

  “Ik was vanaf het begin verbaasd over deze zeer eenvoudige, toegankelijke, diepgaande methodiek om met bijvoorbeeld emoties om te gaan. Ik heb er zelf héél veel aan gehad omdat het bij mij zeer snel werkte.  Daarom ben ik ook direct de weg gegaan tot Hope-facilitator. Je kunt deze methode inzetten in verschillende werkvelden. Ik wil dit graag proberen in de school waar ik lesgeef.”

  Paul Baatsen
  Over de HOPE-methodiek
 • Karen Van Heuckelom
  Over de HOPE-methodiek

  "Met de HOPE-techniek blijf je niet 'hangen' in taal, maar wordt er aandacht gegeven aan de gewaarwordingen. Het woorden geven aan ervaringen, overtuigingen, emoties, innerlijke dialogen, … leiden vaak tot het vastzetten van dingen. 'Zo is het' … waardoor andere perspectieven vaak niet meer mogelijk zijn. Gewaar worden is in mijn beleving nooit vast. Van een gewaarwording ben ik me bewust omdat ik er aandacht aan schenk. Het  wordt even voorgrond. En na de nodige aandacht, kan het weer opgaan in het grotere; in datgene wat ik ook nog allemaal ben of gewaar ben. Het oordeelloos blijven onderzoeken, vind ik heel waardevol in dit tijdperk, waarin we overspoeld worden met stellingen, meningen, standpunten.

   

  Karen Van Heuckelom
  Over de HOPE-methodiek

HELP ONS EN ANDEREN TE GROEIEN

Doneer

Doneer

Ben je de HOPE-methodiek genegen? Jouw donatie investeren we in de verdere innovatie van ons aanbod.

lees meer  
Partnership

Partnership

Sponsor Project HOPE en word zo partner. Mét voordelen.

lees meer  
HOPE-initiatieven

HOPE-initiatieven

Dien een maatschappelijk project in dat we kunnen steunen. Zieken- en rusthuizen, gevangenissen ...

lees meer  

OVER ONS

Project HOPE wenst zoveel mogelijk mensen en groepen te begeleiden bij hun zoektocht naar hun innerlijk rustpunt. De HOPE-methodiek is een nieuwe baanbrekende methode om met je problemen en de uitdagingen in je leven om te gaan. Resultaat: meer geluk, meer genoeglijkheid, meer creativiteit, betere relaties en een evenwichtige leef-werkbalans. Project HOPE is een initiatief van Timotheus-Intuïtie vzw, erkend en gesubsidieerd door de overheid.

Recente Blog-posts


It is overdue for this module! Please purchase a license.

Contactgegevens

Project Hope
Jaak De Boeckstraat 73
2170 Merksem
België

E. info@projecthope.be
T. +32 (0)3 644 06 60