13.01 - Project HOPE blijft zich ontwikkelen

13.01 - Project HOPE blijft zich ontwikkelen

Het Project HOPE is nu een dik jaar oud. Binnen het Timotheus Project zijn er nu binnenkort 28 facilitators die de HOPE-methodiek regelmatig gebruiken in hun coaching of therapie sessies. 1.500 mensen volgden een sit’in, 180 hebben via webinar en e-mail de 21 dagen gevolgd, 260 mensen namen deel aan een dag de intensive.

We zijn heel erg blij met de grote belangstelling die dit nieuwe project mocht ondervinden in de laatste maanden. Ondertussen was Annemarie (één van onze facilitators) uitgenodigd om in Costa Rica de HOPE-methodiek te brengen en Philippe en Patricia gingen in november naar Hong Kong. We ontvingen ook al uitnodigingen voor Spanje, Amerika, Frankrijk.

Blijven ontwikkelen

Doorheen de vele ontmoetingen en sàmen oefenen blijft het Project HOPE zich ook inhoudelijk verder ontwikkelen. Sinds de ontdekking van de HOPE-methodiek is voor ons een hele nieuwe wereld opengegaan. Hoe langer hoe meer groeit het besef dat deze methode niet alleen voor therapeuten of coaches bedoeld is. Ook leerkrachten, bedrijfsmensen, gezondheidswerkers, kunnen vanuit deze methodiek wonderlijke resultaten ontdekken. De eerste getuigenissen hierrond zijn bijzonder hoopgevend.

Zou het kunnen dat een leerkracht plots een erg moeilijke klas ziet evolueren tot een klas met leerlingen die meer willen meewerken en zelfs gemotiveerd raken? Hoe zou het zijn mocht louter door je aanwezigheid de sfeer op je werk, in je bedrijf omslaan? Waar mensen meer ontspannen, met meer plezier naar hun werk komen? En plots komt meer creativiteit, samenwerking, initiatief tot stand. Hoe zou het zijn mochten gezondheidswerkers de fysieke en psychische pijn en ontreddering van hun patiënten dratisch zien dalen?

Ontdek het tijdens de nieuwe experimentele energetische workshop